2014-01-30

Branded 90-91 translation

Minnie Cooper har inte en Mini Cooper. Hennes bil är en vit Polo och den svänger intill gäst parkeringen bakom en Mondeo och en Yaris. Det är fyra människor i Mondeon och två i Yarisen. När hon parkerar Polon är Minnie nöjd med att se att folk sölar vid deras fordon dem väntar troligtvis att reception byggnaden ska öppna.

Det är egentligen en byggnad det är en sådan portabel sak som dem har vid pop festival och den står på den vidsträckta asfalten utanför fängelsegrindarna. Ramper på endera änden leder upp till dörrarna som är stängda. Ordet IN är markerat på skenan nära rampen UT på skenan av den andra. Två fängelseofficerare lutar sig på varsin sida av IN skylten och röker. Ingen av dem blickar mot parkeringen som håller på att bli full.

För att besöka någon i fängelse behöver du en besöksorder. Minnie Cooper har ingen för hon känner ingen i fängelset. Hon känner en eller två personer som borde vara i fängelse. Men det har inget med saken att göra. Hon vet att hon inte kommer komma igen grindarna men det behöver hon inte. Allt hon behöver är att en av Gavins föräldrar att dyka upp eller båda. Hon vet hur dem ser ut, hon hade gott om tid att studera dem i rätten. Hon hoppas att det kommer vara idag, detta är den sjätte gången på sju dagar hon är här. Det här är ett hög-säkerhets fängelse: förr eller senare kommer någon att märka henne och ifrågasätta henne. Fem minuter till receptionen öppnar, besökare rörs sig mot ramperna och bildar köer. Minnie tittar från sitt förarsäte men hon känner inte igen någon. Hon har praktiskt taget förmått sig själv till nödvändigheten att riskera en sjunde vaka när en gammal röd Polo klämmer sig förbi och kör långsamt in i en närliggande parkerings plats. Förarens dörr öppnas och ut kommer Anna Ward, klädd i den kappa som hade i rätten. Hon ser äldre ut.